Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Un mix bun începe cu o înregistrare bună.

Si la inregistrarea de instrumente ca si in cazul inregistrărilor de voce, captam, imprimam/inregistram si procesăm semnalul audio in cele mai bune conditii pentru a păstra cat mai mult din caracteristicile fundamentale si particularitătile instrumentului (timbrul, modulatia, armonicele, căldura etc.), mai simplu spus, caracterul si naturaletea .

Pentru a păstra aceste caracteristici, la AudioGate Studios, microfoanele, cablurile, preamplificatoarele, interfetele audio, procesările si conversiile (analogice si/sau digitale) sunt conforme cu standardul "PROFESSIONAL" al industriei de imprimări/inregistrări audio.

Realizam inregistrari profesionale de inalta calitate. Rezultatul: semnal audio ultra-clar, captat 100% analogic.

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

Connect-R

"AudioGate Studios, Connect-R, pon di place!"

ex: joe23@yahoo.com