Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Un mix bun începe cu o înregistrare bună.

Vocea umana este cel mai complex instrument. De aceea o captam, imprimam/inregistram si procesam in cele mai bune conditii pentru a-i pastra cat mai mult din caracteristicile fundamentale (timbrul, modulatia, armonicele, caldura etc.), mai simplu spus, caracterul si naturaletea vocii artistului.

Pentru a pastra aceste caracteristici, la AudioGate Studios, filtrele de zgomot, microfoanele, cablurile, preamplificatoarele, interfetele audio, procesarile si conversiile (analogice si/sau digitale) sunt conforme cu standardul "PROFESSIONAL" al industriei de imprimari/inregistrari audio.

Realizam inregistrari profesionale de inalta calitate. Rezultatul: semnal audio ultra-clar, captat 100% analogic.

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

DJ Sava

"Your productions sound full!"

ex: joe23@yahoo.com