Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Audio Mastering  a.k.a. CD Premastering

Monitoarele audio pe care le folosim ne transmit o informatie detaliata a programului muzical/audio care este analizat atat din punct de vedere artistic/creativ cat si din punct de vedere tehnic, atat prin intermediul auzului cat si prin experienta acumulata de tehnicienii nostri de mastering.

Rezultatul: un produs ultracompetitiv atat ca nivel artistic cat si ca nivel tehnic, puternic, dar profund si detaliat, comparabil pana la detalii de finete cu orice produs similar realizat de mari studiouri de mastering din intreaga lume. 

Formate pe care le acceptam:

- fisiere audio stereo WAV (24 or 32 bit / 96k, 88.2k, 48k, 44.1k, Data, Audio CD, DAT)

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

MySTAR Production

"When I'm good, I'm good, ... but when I'm with you, I'm better! :)"

ex: joe23@yahoo.com