Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Un mix bun începe cu o înregistrare bună.

Servicii de mixaj

  • Mixaj pentru cântece existente sub forma de track-uri separate
  • Mixaj voce/voci impreuna cu instrumentalul
  • Mixajul întregului album

La AudioGate Studio, fiecare cântec este mixat diferit în funcţie de particularităţile pe care le are, de stilul muzical în care se încadrează şi în acord cu tendinţele artistice/tehnice ale momentului, pentru o cât mai bună punere în valoare a tuturor aspectelor sale.

Procesul tehnic

Mixajul audio este procesul tehnic prin care mai multe sunete inregistrate sunt combinate intr-unul sau mai multe canale audio, in general in doua canale audio cunoscute sub numele de stereo.

In acest proces, nivelul de semnal al surselor de sunet, spectrul de frecvente, dinamica si pozitia panoramica sunt controlate, iar efecte cum ar fi reverberatia sau intarzierea sunt adaugate pentru un rezultat cat mai bun atat tehnic cat si creativ.

Mixajul audio se realizeaza in studiouri de sunet specializate, ca parte a lucrului la un cantec sau a unui album. Etapa de mixaj urmeaza etapei de inregistrare de tip multitrack, iar mixajul final este trimis catre departamentul sau studioul de mastering.

Procesul de mixaj este efectuat in general de o persoana specializata, inginerul/tehnicianul de mixaj, dar exista cazuri in care producatorul muzical sau chiar artistul mixeaza total sau partial materialul inregistrat, avand bineinteles cunostintele necesare pentru acest lucru.

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

Connect-R

"AudioGate Studios, Connect-R, pon di place!"

ex: joe23@yahoo.com