Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


În industria muzicală, un producător de înregistrari muzicale are grija de mai multe aspecte ale producţiei, printre ele aflându-se monitorizarea sesiunilor de înregistrări, coordonarea şi ghidarea muzicienilor şi artiştilor, organizarea şi planificarea resurselor şi bugetului de producţie şi supervizarea realizării proceselor de înregistrare, mixaj şi mastering. Acestea au fost funcţiile principale ale producătorilor încă de la începutul înregistrărilor de sunet, iar începand cu cea de-a doua jumătate a secolului 20, producătorii au evoluat şi mai mult către zona de afaceri.

În unele cazuri, producătorul muzical poate fi comparat cu regizorul unui film având în vedere faptul că producătorului îi revine responsabilitatea creeri şi modelarii unui cântec, respectiv unui album, în acord cu viziunea şi experienţa sa. Diferit faţă de regizorul de film care este cel ce caută fonduri pentru realizarea unei producţii cinematografice, producătorul muzical este angajat direct de cei care deţin deja fondurile/bugetele de înregistrări (în general casele de discuri, companiile de înregistrări, producţie sau editare muzicală şi de cele mai multe ori chiar de artişti sau managerii acestora).

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

Connect-R

"AudioGate Studios, Connect-R, pon di place!"

ex: joe23@yahoo.com