Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Compozitorul este persoana care scrie versurile şi/sau muzica/liniile melodice ale unui cântec. Persoana care scrie doar versurile se numeşte în mod generic textier, iar cea care scrie doar muzica/liniile melodice este numită tot în mod generic compozitor.
Cei mai mulţi dintre compozitorii de succes ai momentului sunt încântaţi să-şi audă creaţiile în interpretarea cât mai multor artişti din diferite genuri muzicale.

Din punct de vedere legal, cântecele pot fi copiate sau interpretate public de un artist numai având permisiunea autorului/autorilor/editorului original/subeditorului din teritoriul respectiv. Puterea legală de a acorda această permisiune poate fi achiziţionată, vandută sau doar transferată pentru o durată de timp anume. Aceasta se află sub incidenţa legii dreptului de autor.

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

Alinn Pop (ex-Etno)

"New Etno-Dance!!!"

ex: joe23@yahoo.com