Servicii

Dam atentie detaliilor.

Realizăm înregistrări de voce şi instrumente, creaţie şi producţie muzicală, creaţie si producţie pentru piaţa publicitară şi de radio (reclame, compoziţii muzicale originale şi adaptări, spot-uri şi jingle-uri audio, concepţie efecte speciale pentru radio şi website-uri), cărţi audio şi muzică de film (realizarea de coloane sonore pentru producţii video de lung si scurt metraj)

Acţionăm în echipe specializate, cu o experienţă de peste 15 ani în industria muzicală/audio. Acordăm atentie fiecarui detaliu în parte ştiind că dedicarea unui profesionist care utilizează echipamente de top asigură realizarea unor creaţii originale şi de calitate.

Utilizăm echipamente analogice si digitale de calitate superioară, competitive la nivel internaţional cu ajutorul cărora putem realiza cea mai înaltă definiţie audio pentru dumneavoastră.


Echipele noastre de productie pot realiza remix-uri pentru single-uri sau diverse alte cantece ale dumneavastra, in viziunea proprie sau urmand indrumarile de referinta pe care ni le prezentati dumneavoastra.

Remix-ul este varianta alternativa a unui cantec, varianta diferita fata de versiunea originala.

Remixer-ul foloseste materialul audio pentru a realiza o varianta alternativa a inregistrarii originale a cantecului, adaugand sau eliminand elemente audio, modificand egalizarea, dinamica, inaltimea tonala, tempo-ul, durata sau oricare alt aspect al componentelor muzicale. Unele remix-uri implica modificari substantiale asupra aranjamentului inregistrarii originale, dar multe sunt realizate din punct de vedere armonic, cum ar fi crearea unei versiuni unui cantec de album care scoate in evidenta mai mult vocea artistului principal.

Un cantec poate fi remix-at pentru a i se da o alta identitate cu scopul de a-l putea integra mai usor in programele de radio sau de club sau pentru a-l face compatibil cu un anume format de radio sau gen muzical.

Trebuie evitata confundarea remix-urilor cu variantele "edit", care implica in general doar scurtarea inregistrarii master finale in scopuri de difuzare pe radio sau de marketing.

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

Rallsa

"Super team! ;)"

ex: joe23@yahoo.com