Stiri

Revino aici, ori de câte ori doreşti să afli unele din cele mai noi ştiri despre artiştii cu care lucrăm, despre realizarile sau colaborările noastre.

Battle of Songs, concursul privat de creatie muzicala a fost lansat in anul 2007 de catre Star Management, firma lui Zoli Toth (Sistem), a acordat premii consistente si a lansat nume si proiecte de succes pe piata muzicala.

In cele trei editii care s-au desfasurat pana acum, s-au oferit premii in valoare de peste 25.000 euro.

George Hora s-a lansat la Battle of Songs, castigand Marele Premiu al editiei 2008, dupa ce participase fara nici un rezultat si la prima editie din 2007, iar unul dintre cele mai mari hit-uri de radio al anului 2010, "My Beautiful One" interpretat de Xonia feat. Deepcentral, s-a lansat la Battle of Songs, editia 2009.

Battle of Songs este organizat de Star Management in colaborare cu Asociatia "Star Education" si sustinut de studioul AudioGate Studio, care va acorda anul acesta doua premii.

Partenerii media ai acestui concurs sunt: Sapte Seri, Trilulilu.ro, Monden.info, Bestmusic.ro, eOK.ro si ImpresarOnline.ro

Premiile Battle of Songs, editia 2010 insumeaza peste 2500 euro. Mai multe amanunte despre inscriere, desfasurarea concursului si premii gasiti pe http://www.battleofsongs.com

Get the Flash Player to see this rotator.
Recomandari

MySTAR Production

"When I'm good, I'm good, ... but when I'm with you, I'm better! :)"

ex: joe23@yahoo.com